Cégbemutató

Az ITS Logistics HUNGARY KFT. 2012-ben alakult cég, mely az alapítói elképzelések szerint szállítmányozással, logisztikával, valamint e területek biztonságával és egyéb más biztonságtechnikai megoldásokkal, műszaki innovációval foglalkozó vállalkozás.

Cégünk 2013 nyarán külön divízióba szervezte a szállítmányozással foglalkozó területeket, míg a másik divíziója továbbra is biztonságtechnikával és biztonsági plombák gyártásával, egyediesítésével és forgalmazásával foglalkozik.

Szállítmányozás, logisztika

Az ITS Logistics legújabb divízióját a szakmában sok éves gyakorlattal bíró csoport köré szervezte, melynek célja a szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett ügyfeleinek maximális kiszolgálása. Cégünk célcsoportjai azon Ügyfelek, akik esetében a szokásos szolgáltatás nem elegendő. Azzal igyekszünk megkülönböztetni magunkat, hogy a legnagyobb rugalmasságot és megbízhatóságot nyújtjuk meglévő és leendő Ügyfeleink számára. Globális partnerhálózatunknak köszönhetően Megbízóink személyre szabott, egyéni igények alapján nyújtott szolgáltatásainkat élvezhetik.

Tevékenységünkről röviden:

Közúti szállítmányozás:

Komplett kocsik (FTL), rész és gyűjtő rakományok (LTL) szervezése belföldön és Európában egyaránt. Speciális szállítmányok (ADR, hűtő) kezelése gyorsan, megbízhatóan a területen jártas, nagy tapasztalattal rendelkező kollégák segítségével.

Légi szállítmányozás:

Légi import- és export küldemények leszervezése a világ minden tájára akár "háztól házig" is, megbízható partnereken keresztül.

Egyedi kisgépes / charter és "handcarry" szolgáltatások:

Amikor "forróvá válik a talaj", akkor is van segítség. A nap 24 órájában rendelkezésre állva vállaljuk egyedi charterjáratok megszervezését, illetve kisebb szállítmányaik esetén azok személyes célba juttatását megbízható, a "handcarry"-ben jártas kollégák segítségével.

Tengeri szállítmányozás:

Teljes konténeres (FCL) és gyűjtőkonténeres (LCL) import-export szállítmányok kezelése és szervezése a világ minden pontjára.

Vámügynöki tevékenység:

Import-export okmányok, közvetett vámkezelés, ATA Carnet, TIR stb.

Biztonsági plombák

Cégünk legnagyobb beszállítója az 1880-as években- Angliában alapított gyár, mely mára a szakma egyik legismertebb, piacvezető multinacionális nagyvállalatává nőtte ki magát.

Partnerünk a folyamatos fejlesztésekkel, kiemelt gyártástechnológiával és a kiforrott minőség ellenőrzési rendszerével biztosítja számunkra a legmagasabb követelményeket is kielégítő plombákat, melyekkel a gazdasági élet bármely területén működő Vevőinket ki tudjuk szolgálni. Ügyfeleink között ismert logisztikai cégeket, bankokat, őrző-védő társaságokat tartunk számon, és felelősségteljesen látjuk el termékeinkkel az energetikai szolgáltatókat is.

Plombáink magas minőségének legjobb bizonyítéka ISO 9001:2008 minősítésük.

Több termékünk is megszerezte az iparág legmagasabb biztonságtechnikai elismerését, az ISO 17712 minősítést.
Természetesen valamennyi plombánk rendelkezik MABISZ Termék megfelelőségi ajánlással.

Célunk Vevőink igényeinek legjobb ár-érték arányú kiszolgálása, termékkörünk folyamatos bővítése, fejlesztése.

Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között tudhatjuk, és örömmel tölt el minket a tudat, hogy mi is hozzájárulhatunk üzleti sikeréhez.